"Our reputation is
on the table"
Thuis - Bedrijf - Evenementen
 

Areda

Goedendag,

 

Wij zijn Areda catering international. Geïnspireerd door veel keukens uit diverse continenten. Met allen hun eigen gebruiken en technieken zijn wij zeer ervaren. Mediterraans, Turks, Aziatisch, Amerikaans, Europees en zelfs Arabisch of Afrikaans. Wij koken en streven het beste voor u! Op deze site kunnen wij u misschien verleiden tot een heerlijk georganiseerd ontbijt, lunch en diner of high tea en high wine, voor al uw speciale aangelegenheden. Bedrijfscatering of partycatering, luxe of eenvoudig, de keuze is aan u. Misschien slechts met tien personen of met duizend. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Tevens is het mogelijk om Areda op locatie te laten koken en serveren. Daarnaast biedt Areda ook personeel (obers, koks, afwassers) en catering equipment te huur aan. De prijzen verschillen per menu. Om u zo goed mogelijk in te kunnen lichten raden wij aan contact met ons op te nemen. 

Ook als het om dranken gaat hebben wij veel kennis paraat. Wijnen, whiskey, cognac, bier, hippe sappen, zuivel en frisdranken of zelfs verse smoothies. Wij zorgen ervoor!

Workshops, trainingen en quiz- entertainment zijn ook beschikbaar in diverse onderwerpen.

In het menu vind u een kijk in onze keuken. Wij kunnen het voor u samenstellen of u kunt zelf gerechten combineren als u de tijd heeft of gewoon creatief wilt zijn. Laat u ons in ieder geval weten wat uw wensen zijn, dan leveren wij de belevenis.

 

Met smakelijke groet!!!

Team Areda

 

 
 

Video impressie

 

^ Naar boven